Audio Bee All Quiz Answers

Audio Bee All Quiz Answers

Audio Bee is a work-from-home job platform that provides audio transcription, language transcription, and voice recording based on online freelancing work and you can earn money from Audio Bee online. If you want to participate in Audio Bee, then you have to clear the quiz assessment test which is conducted by Audio Bee and the correct answers are given below.

 

Advertisements
Audio Bee All Quiz Answers

 

Advertisements

 

Advertisements

Audio Bee MCQ Level 1 Quiz Answers

Q1: Transcribe โ€˜โ€˜raise the volume on the speaker by five”

raise the volume on the speaker by five

Raise the volume on the speaker by five

Raise the volume on the speaker by 5

(Ignore the text as it is machine intended.)

Answer – Raise the volume on the speaker by five

Q2: Transcribe “ram said lets meets at seven”

Ram said let’s meet at seven.

Ram said, let’s meet at 7.

Ram said, “Let’s meet at 7:00.

Ram said, “Let’s meet at 7.”

Answer – Ram said, “Let’s meet at 7:00.

Q3:Transcribe “I am happy smiley face”

I am happy. ๐Ÿ™‚

I am happy. smiley face

I am happy, smiley face.

I am happy. (smiley face)

Answer – I am happy. (smiley face)

Q4:Transcribe “I was born on fifteenth july two thousand and one”

I was born on 15/07/2001.

I was born on 15th July, 2001

I was born on July 15, 2001.

I was born on 15th July 2001.

Answer – I was born on 15th July 2001.

Q5:Transcribe “the coat costs eight ninety nine”

The coat costs 8.99.

The coat costs 899.

The coat costs 8.99 dollars.

The coat costs $8.99

Answer – The coat costs $8.99

Q6:Transcribe “I am eating at burger king today”

I am eating at BURGER KING today.

I am eating at Burger King today.

I am Lating at burger king today.

I am eating at burger king, today.

Answer – I am eating at Burger King today.

Q7:Transcribe “I brought some apples bananas and oranges”

I brought some apples, bananas, and oranges.

I brought some fruits.

I brought some apples, bananas and oranges.

I brought some apples, bananas and oranges.

Answer – I brought some apples, bananas, and oranges.

Q8:Transcribe “I need six or seven hundred dollars

I need 6 or 7 hundred dollars.

I need 600 or 700 dollars.

I need six or seven hundred dollars.

I need $600 or $700 dollars.

Answer – I need six or seven hundred dollars.

Q9:Transcribe “one two three go”

One, two, three, go.

1 2 3 go.

1,2,3. go.

123 Go

Answer โ€“ 1 2 3 go.

Q10:Transcribe “when is the india bangladesh game”

When is the India v. Bangladesh game?

When is the India vs. Bangladesh game?

When is the India-Bangladesh game?

When is the India Bangladesh game?

Answer – When is the India-Bangladesh game?

Audio Bee MCQ Level 2 Quiz Answers

Q1: What would you do if the last word is cut-off in a 30-sec segment?

Answer – Include the word in the next segment following 1 ms gap rule

Q2: What to do if you encounter 21st speaker?

Answer – End the task

Q3: If you cannot understand a part of the audio, you must:

Answer – Split the segment for the part of speech as Unintelligible from the annotation menu following 1 ms gap rule

Q4: For example. CarryMinati is a well known Indian YouTuber. He mentions himself only as “CarryMinati” in the speech. What would you name the speaker as?

Answer – speaker 1

Q5: How would you transcribe YouTube channel names?

Answer – Using the same language script

Q6: How would you transcribe the speaker’s official name?

Answer – You do not transcribe. Mark as PII and change speaker label

Q7: How do you transcribe filler words when the speaker says: Oh I um will do it

Answer – Mark the part as Unintelligible following 1 ms gap rule

Q8: If you hear a segment of the speech that is in a foreign language, you must:

Answer – If you hear a segment of the speech that is in a foreign language, you must: Create a speaker segment that covers only the audio range with that speech. Select Foreign Speech Label and assign to the appropriate speaker

Q9: What should you do if a speaker suddenly starts singing during speech?

Answer – Create two selyments, normal and with singing annotation respectively with 1 ms gap to transcribe the speech

Q10: How would you label the speaker if speaker 1 is named as “John Christopher Depp”?

Answer – Speaker John Depp

Audio Bee Single Audio Test Quiz Answers

Click Here – Answers

Also Read,

Amazon Quiz Answers Today

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Flipkart Quiz Answers Today

Telenor App Quiz Answers Today

Free fire Redeem code Today New

Manipur Lottery Result Today

Leave a Comment

Advertisements