Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 3 March 2022

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 3 March 2022 is now live play and win real silver coins. This quiz is only valid for the participants of the Rajasthan State only and other states are not allowed to take part in this quiz competition. The Lucky winners will get a 10-gram silver coin every day till the quiz ends.For winning the Dainik Bhaskar Silver Jubilee quiz competition you have to answer both 2 questions correctly. To Participate in the Dainik Bhaskar Silver Jubilee Rajasthan Quiz and get a chance to win a 10-gram silver coin

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today

 

How To Play Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz?

Note: The Quiz CompetitionIs Valid Only for The Participants of Rajasthan state only.

1) To take part in this Quiz Competition First of all you have to give a missed Call To 9190000097.

Advertisements

2)Then You Will Receive a Message on Your Mobile Number with a URL Link.

Advertisements

3) Open The URL Link Enter Your Full Name, City, And Answers the Quiz correctly.

4) Then Enter Your mobile number Send OTP & click on Verify.

Advertisements

5) Winners are announced on the next day on the front page of the Dainik Bhaskar Newspaper.

Note: Submit the Quiz Answers Before 5 PM To Be Eligible for The Prize

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 2 March 2022

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 1 March 2022

Q1) यूक्रेन की राजधानी का नाम क्या है?

Answer: (B) कीव

Q2) नाटो में कुल कितने देश हैं?

Answer: (C) 30

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 28 February 2022

Q1) मीराबाई के पिता का नाम क्या था?

Answer: (C) रतनसिंह

Q2) राजस्थान की प्रथम विधानसभा में मुख्य सचेतक कौन था?

Answer: (A)  मथुरादास

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 27 February 2022

Q1)अस्सी खंभों की छतरी कहां स्थित है?

Answer: (B) अलवर

Q2)अंडर 19 क्रिकेट विश्वकपके फाइनल में पिछले दिनोंभारत किसे हराकर चैंपियन बना है?

Answer: (A) इंग्लैंड

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 26 February 2022

Q1. राजस्थान में पाकिस्तान की सीमा का सबसे निकट का स्टेशन मुनाबाव किस जिले में स्थित है?

Answer: (A) बाड़मेर

Q2. भारतीय संविधान सभा का गठन कब हुआ?

Answer: (C) नवंबर, 1946

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 25 February 2022

1. सवाईमाधोपुर जिले की सीमा इनमें से कौन से जिले से नहीं लगती है?

Answer- (A) धौलपुर

2. इनमें से सर्वाधिक साक्षरता वाला संभाग कौन सा है?

Answer- (B) जयपुर

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 24 February 2022

Q1. इनमें से जोधपुर का लोकप्रिय नाम क्या है?

Answer: (C) नीली नगरी

Q2. भारत का संविधान कितने भागों में विभक्त है?

Answer: (C) 22

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 23 February 2022

Q1. सवाईमाधोपुर जिले की सीमा इनमें से कौन से जिले से नहीं लगती है?

 Answer: (A) धौलपुर

Q2. इनमें से सर्वाधिक साक्षरता वाला संभागकौन सा है?

Answer: (B) जयपुर

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 22 February 2022

Q1. राजस्थान की सबसे लंबी सीमा किस राज्य से लगती है?

Answer: (A) मध्यप्रदेश

Q2. श्रीगंगानगर का प्राचीन नाम क्या था?

Answer: (C) रामनगर

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 21 February 2022

Q1. पाकिस्तान सीमा के सबसे निकट स्थित जिला मुख्यालय कौन सा है?

Answer: (A) श्रीगंगानगर

Q2. मेहरानगढ़ दुर्ग में फूल महल का निर्माण किसने कराया था?

Answer: (B) अभय सिंह

 

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 20 February 2022

Q1. सवाईमाधोपुर जिले की सीमा इनमें से कौन से जिले से नहीं लगती है?

Answer: (A) धौलपुर

Q2. इनमें से सर्वाधिक साक्षरता वाला संभाग कौन सा है?

Answer: (B) जयपुर

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 19 February 2022

Q1. बारां जिले की सीमा कितने जिलों से लगती है?

Answer: (A) 2

Q2. वर्ष 2008 में बना राजस्थान का 33वां जिला कौन से संभाग में है?

Answer: (B) उदयपुर

 

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 18 February 2022

Q1. कौन से लोक देवता की मूर्ति लकड़ी की होती है?

Answer: (B) मामादेवजी

Q2. राजस्थान का सर्वाधिक तहसीलों वाला जिला कौन सा है?

Answer: (A) उदयपुर

Dainik Bhaskar Silver Jubilee Quiz Answers Today 17 February 2022

 

Q1. एक हजार वनडे क्रिकेट मैच खेलने वाला पहला देश कौन सा है?

Answer: (D) भारत

Q2. लता मंगेशकर का जन्म कब हुआ था?

Answer: (C) 28 सितंबर, 1929

Tags

answers today th february live

today th february live dainik

answers february silver jubilee quiz

february silver jubilee quiz answers

dainik bhaskar daily quiz answers

bhaskar daily quiz answers today

live dainik bhaskar daily quiz

february live dainik bhaskar daily

quiz answers today th february

Also Read,

Amazon Quiz Answers Today

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Flipkart Quiz Answers Today

Telenor App Quiz Answers Today

Free fire Redeem code Today New

Manipur Lottery Result Today

Leave a Comment

Advertisements