Advertisements

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 7 August 2022

Advertisements

If you are searching for Fliplt Money Market Quiz Answers Today 7 August 2022 then you have provided in this Article Fliplt Money Quiz Answers Today: FlipIt Money is redefining financial literacy, it offers you a platform to trade seamlessly, connect with India’s first community of smart investors, engage with fellow traders & subject matter experts, track business & capital market news on the go using Artificial Intelligence (AI), Data Science (DS) and Natural Language Processing (NLP). If you are searching for Fliplt Money Market Quiz Answers Today 7 August 2022 we have provided them in the below this Article.

Why should you use the FlipIt Money App?

Table of Contents

1. Realtime Capital Market & Business News in 50 words Get real-time finance, business & capital market news in 50 words and get recommendations from top brokers delivered to your phone.

2. Easy-to-use one-click trading platform Trade and monitor share markets in real-time, and benefit from in-depth research evaluations of Indian stock markets.

3. Contextual Learning on the go Subconsciously learn about financial planning and capital market investment through adaptive and relevant tutorials, polls, quizzes, and more.

4. Smart Engagement with a Community Interact, discuss and debate with fellow traders or business enthusiasts and always be on the top of your investment game.

How to Play Fliplt Money Quiz

1. Download Fliplt Money App from Google Playstore or Apple App store

2. Open the and then scroll down to the Play & win section

3. Then click on the quiz section there are various Quizzes by Date Select a Quiz and then click on Play and win

4. If you have answered 10 questions correctly then you will be rewarded withcoin100 Fliplt coins.

Fliplt Money Quiz Answers Today 6 August 2022

1 Ans:- B
2 Ans:- A
3 Ans:- C
4 Ans:- A
5 Ans:- C

Fliplt Money Quiz Answers Today 30 June 2022

1 Ans:- A
2 Ans:- A
3 Ans:- D
4 Ans:- C
5 Ans:- A
6 Ans:- B
7 Ans:- A
8 Ans:- A
9 Ans:- D
10 Ans:- B

Fliplt Money Quiz Answers Today 29 June 2022

1 Ans:- A
2 Ans:- A
3 Ans:- D
4 Ans:- C
5 Ans:- A
6 Ans:- B
7 Ans:- A
8 Ans:- A
9 Ans:- D
10 Ans:- B

Fliplt Money Quiz Answers Today 28 June 2022

1 Ans:- A
2 Ans:- A
3 Ans:- C
4 Ans:- B
5 Ans:- D
6 Ans:- C
7 Ans:- A
8 Ans:- B
9 Ans:- B
10 Ans:- D

Fliplt Money Quiz Answers Today 26 June 2022

1 Ans:- A
2 Ans:- C
3 Ans:- B
4 Ans:- B
5 Ans:- C

Fliplt Money Quiz Answers Today 25 June 2022

Answer 1:- A
Answer 2:- C
Answer 3:- A
Answer 4:- D
Answer 5:- D

Fliplt Money Quiz Answers Today 19 June 2022

Answer 1:- D

Answer 2:- C

Answer 3:- A

Answer 4:- B

Answer 5:- C

Fliplt Money Quiz Answers Today 16 June 2022

Answer 1- ashneer grover

Answer 2- UPL

Answer 3- Wipro

Answer 4- Motilal Oswal

Answer 5- Xpressbees

Answer 6- Tata steel

Answer 7- GOAT

Answer 8- IRB infra

Answer 9 – Share chat

Answer 10- pazcare

Fliplt Money Quiz Answers Today 15 June 2022

1 .Ans:- B
2 .Ans:- A
3 .Ans:- D
4. Ans:- C
5 .Ans:- B
6. Ans:- A
7. Ans:- B
8 .Ans:- D
9 .Ans:- C
10 .Ans:- A

Fliplt Money Quiz Answers Today 14 June 2022

Answer 1 – HDFC Bank

Answer 2- Airtel

Answer 3- Total Energies

Answer 4- Euler motors

Answer 5- Paymate

Answer 6- Bajaj Auto

Answer 7- Sequoia India

Answer 8- WPIL

Answer 9- Securekloud

Answer 10- Foxtale

Fliplt Money Quiz Answers Today 13 June 2022

Answer 1- B
Answer 2- C
Answer 3- A
Answer 4- B
Answer 5- D
Answer 6- A
Answer 7- B
Answer 8- D
Answer 9- A
Answer 10- C

Fliplt Money Quiz Answers Today 12 June 2022

Answer 1- Central African Republic
Answer 2- Hard fork
Answer 3- Sandbox
Answer 4- Solana
Answer 5- Litecoin

Fliplt Money Quiz Answers Today 11 June 2022

Answer 1- Bull Flag and pole
Answer 2- Symmetrical Triangle
Answer 3- Price and volume
Answer 4-Green Marubozu
Answer 5-Flag and Pole

Fliplt Money Quiz Answers Today 10 June 2022

Answer 1- B
Answer 2- A
Answer 3- C
Answer 4- D
Answer 5- A
Answer 6- C
Answer 7- B
Answer 8- A
Answer 9- D
Answer 10- B

Fliplt Money Quiz Answers Today 8 June 2022

Answer 1- Tvs motor
Answer 2- Paypal
Answer 3- 50
Answer 4- Rites
Answer 5- Kissht
Answer 6- Inox
Answer 7- KIOCL
Answer 8- Accenture
Answer 9- Uni
Answer 10- Solana

Fliplt Money Quiz Answers Today 7 June 2022

Answer 1- B
Answer 2- A
Answer 3- D
Answer 4- B
Answer 5- B
Answer 6- D
Answer 7- C
Answer 8- A
Answer 9- D
Answer 10- B

Fliplt Money Quiz Answers Today 3 June 2022

Answer 1- mukesh ambani

Answer 2- tata project

Answer 3- Tata power

Answer 4- MTAR Tech

Answer 5- PumPumPum

Answer 6- Godarej industries

Answer 7- Tech mahindra

Answer 8- IL&FS

Answer 9- SIS

Answer 10- Bitzero Blockchain

Fliplt Money Quiz Answers Today 2 June 2022

1Ans:- B
2 Ans:- A
3 Ans:- D
4 Ans:- C
5 Ans:- D
6 Ans:- B
7 Ans:- C
8 Ans:- B
9 Ans:- D
10 Ans:- A

Fliplt Money Quiz Answers Today 1 June 2022

Answer 1- Vodafone idea
Answer 2- Udayy
Answer 3- Sula Vineyards
Answer 4- Binance
Answer 5- PNC India
Answer 6- Pfizer
Answer 7- NeoGrowth
Answer 8- Binance
Answer 9- Homi Lab
Answer 10- Orange health

Fliplt Money Quiz Answers Today 31 May 2022

Answer 1- HDFC Bank
Answer 2- Cartrade
Answer 3- Tata Elxsi
Answer 4- MoEVing
Answer 5- JSL
Answer 6- Synaptic
Answer 7- BT
Answer 8- Attero Recycling
Answer 9- Strideone
Answer 10- BDR Pharma

Fliplt Money Quiz Answers Today 30 May 2022

Answer 1- Amazon prime video
Answer 2- Infosys
Answer 3- Paymate India
Answer 4- Hero Electric
Answer 5- tata motors
Answer 6- India post
Answer 7- Amazon
Answer 8- Oracle Red Bull Racing
Answer 9- Inflame Appliances
Answer 10- Coinbase

Fliplt Money Quiz Answers Today 29 May 2022

Answer 1- Solana
Answer 2- cardano
Answer 3- Deflationary
Answer 4- coinbase
Answer 5-Unocoin

Fliplt Money Quiz Answers Today 28 May 2022

Answer 1- Robert kiyosaki
Answer 2- Lido finance
Answer 3- 2.3 lakh
Answer 4- Vitalik Buterin
Answer 5- Mitchael saylor

Fliplt Money Quiz Answers Today 27 May 2022

  • Answer 1 – D
  • Answer 2 – A
  • Answer 3 – C
  • Answer 4 – B
  • Answer 5 – B
  • Answer 6 – B
  • Answer 7 – C
  • Answer 8 – A
  • Answer 9 – B
  • Answer 10- D

Fliplt Money Quiz Answers Today 25 May 2022

  • Answer 1 – B
  • Answer 2- A
  • Answer 3- D
  • Answer 4- C
  • Answer 5- C
  • Answer 6- B
  • Answer 7 -D
  • Answer 8- B
  • Answer 9- C
  • Answer 10 – B

Fliplt Money Quiz Answers Today 24 May 2022

Answer 1- B

answer 2- C

Answer 3- A

Answer 4- B

Answer 5- C

Fliplt Money Quiz Answers Today 23 May 2022

1 Ans :- A
2 Ans:- A
3 Ans:- D
4 Ans:- B
5 Ans:- C
6 Ans:- A
7 Ans:- B
8 Ans:- C
9 Ans:- B
10 Ans:- D

Fliplt Money Quiz Answers Today 22 May 2022

Answer –A
Answer –C
Answer –B
Answer –A
Answer –B

Fliplt Money Quiz Answers Today 21 May 2022

  1. Answer – Luna
  2. Answer – Luna
  3. Answer – Dogecoin
  4. Answer – UST
  5. Answer – Luna

Fliplt Money Quiz Answers Today 20 May 2022

1 Ans:-B
2 Ans :-C
3 Ans :-A
4 Ans:-A
5 Ans:-D
6 Ans:-B
7 Ans:-B
8 Ans:-C
9 Ans:-A
10 Ans:-D

Fliplt Money Quiz Answers Today 19 May 2022

  • Answer 1- Bitcoin
  • Answer 2- MANA
  • Answer 3 – Bitcoin
  • Answer 4 – Ethereum
  • Answer 5 – Nischal Shetty

Fliplt Money Quiz Answers Today 18 May 2022

  • Answer 1- 1968
  • Answer 2- 29
  • Answer 3 -$1 million
  • Answer 4 – Philips
  • Answer 5 – Harley-Davidson

Fliplt Money Quiz Answers Today 17 May 2022

  • Answer 1- Tata power
  • Answer 2- coinbase
  • Answer 3- Tech Mahindra
  • Answer 4- Xanadu Realty
  • Answer 5 – Hero Electric
  • Answer 6- Planetquest
  • Answer 7 – Adani Group
  • Answer 8- Optibus
  • Answer 9- Smytten
  • Answer 10- Equitas Tech

Fliplt Money Quiz Answers Today 16 May 2022

  1. Answer- HDFC MF
  2. Answer – Tata Power
  3. Answer- REE Automotive
  4. Answer- Capgemini
  5. Answer- Rites
  6. Answer – Vikas Ecotech
  7. Answer – Rail\tel corporation
  8. Answer- Dr. sheth’s
  9. Answer- Hecomoco
  10. Answer- El salvador

Fliplt Money Quiz Answers Today 15 May 2022

  1. Answer- Matthew Burns
  2. Answer – Burger King
  3. Answer- 11 million
  4. Answer- 100
  5. Answer- Flame

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 13 May 2022

Q1) Who has tweeted that the Twitter deal has been put on hold temporarily?

Answer: Elon Musk

Q2) USD 5 million has been raised by which Electric mobility player?

Answer: MOEVing

Q3) Which company has clocked a novel order worth €2,461 cr for a power project?

Answer: Patel Engg

Q4) Which company’s restaurant tech platform ‘Dineout’ has been acquired by Swiggy?

Answer: Times Internet

Q5) Pipeline Infra has inked a deal with which company for hydrogen collaboration?

Answer: GAIL

Q6) Which company won an order worth up to €2,500 cr from the Rajasthan govt.?

Answer: Larsen & Toubro

Q7) Which company has been honored as the ‘Industry Leader by Zinnov’ for the 12th year in a row?

Answer: Wipro

Q8) Which company’s CEO said that the Crypto Economy Will Contribute to 15% of global GDP?

Answer: Coinbase

Q9) $2 million have been garnered by which Agri-tech firm from Triveni Trust, IAN, and others?

Answer: Fyllo

Q10) Which startup is eyeing garnering $0.5 million at a $14 million valuation?

Answer: Zipaworld Innovation

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 12 May 2022

Q1. ACKO General Insurance has tied up with which company to offer auto insurance?

Answer: Bajaj Finance

Q2. A co-branded credit card has been launched by SpiceJet and which bank?

Answer: Axis Bank

Q3. Which company has filed IPO draft papers to bag 2800 cr?

Answer: First Meridian Business

Q4. Order of 37.5 cr for building solar power has been won by which company?

Answer: Gensol Engineering

Q5. Which company has inked a supply deal of €44.58 cr with the Defence Ministry?

Answer: Premier Explosives

Q6. A Rs4.36 crore work order has been garnered by which company from Vatika?

Answer: Dhabriya Polywood

Q7. $4.5 million in a seed round has been raised by which startup?

Answer: BharatX

Q8. $128 million has been raised by which company from NIIF, Hero MotoCorp?

Answer: Ather Energy

Q9. A $1 bn lending fund for female entrepreneurs has been launched by which company?

Answer: HSBC

Q10. Which company has inched closer to the unicorn tag by raising $30 mn?

Answer: Vivriti Capital

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 11 May 2022

Q1. Which Indian firm collaborated with South Korean drug firm HK inno.N to manufacture and supply Tegoprazan?

Answer: Dr Reddy’s

Q2. Which company invested Rs197 cr in its sanitaryware expansion?

Answer: Cera Sanitaryware

Q3. Which Indian international airport has won the Best infrastructure award?

Answer: Noida Airport

Q4. Which HR tech startup raised $4 million in Series-A funding led by Aakash Chaudhry?

Answer: Hono

Q5. Which country is planning to build a bitcoin city?

Answer: El Salvador

Q6. Which company launched a $725M fund to support the ecosystem?

Answer: Flow

Q7. Which company acquired Northwest Executive Education for $100 mn?

Answer: Great Learning

Q8. Which firm garnered Rs 20 cr from Tiger Global, TQ Ventures, and others?

Answer: Shopflo

Q9. Which real estate venture inked a deal with Bain & Ivanhoe to invest $1 billion in a logistics platform?

Answer: Lodha

Q10. Which credit card company launched a credit line card, particularly for women?

Answer: Stashfin

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 10 May 2022

Q1) Which company has collaborated with Ready Assist to boost B2B customers?

Answer: Hero Electric

Q2) Which company emerged as one of the top 3 fastest growing Indian firms?

Answer: Route Mobile

Q3) Which company has partnered with the data migration platform from Syniti?

Answer: HCL Tech

Q4) Which startup has bet huge on marketing automation with a novel platform?

Answer: Zoho

Q5) Which company has partnered with VMware to boost digital infra adoption?

Answer: L&T

Q6) Which company has acquired Sqrrl to foray into the wealthtech space?

Answer: CASHE

Q7) World’s 1st Decentralised Hedge Fund Has Been Launched By Which Company?

Answer: Nous Systems

Q8) Rs. 100 cr is set to be invested by which company in new TV unit in Greater Noida?

Answer: Videotex

Q9) Which company has encountered $17 billion losses in tech rout?

Answer: Tiger Global

Q10) Which Crypto Trading Firm Has Raised $105M in Series B funding?

Answer: Talos

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 9 May 2022

Q1) Which company is going to roll out NFT Support?

Answer: Instagram

Q2) Shares of which company have been listed at over 23% premium over the issue price?

Answer: Campus Activewear

Q3) Which company has secured contracts from the govt. of Jharkhand?

Answer: L&T Construction

Q4) A 45% stake in Senegalese mining firm is set to be acquired by which company?

Answer: Coromandel

Q5) $ 250 million have been raised by which company for airports development?

Answer: Adani Airports

Q6) Which company has granted Rs 3.57 Cr worth ESOPS amid stock price fall

Answer: One 97 Comm.

Q7) Which company has acquired a Europe-based company, Direct Booker, for $5.5 mn?

Answer: Oyo

Q8) Which company’s board has given its nod to Inox Green Energy’s IPO plan?

Answer: Inox

Q9) Which celebrity is going to Buy NFTS of BIG3 team Bivouac?

Answer: Snoop Dogg

Q10) Which company has raised Rs 5 crore led by Blue Ashva Capital?

Answer: Tan90

Fliplt Money Cryptocurrencies Quiz Answers Today 8 May 2022

  • Answer 1- Luna
  • Answer 2- Pizza
  • Answer 3- Cryptokitties
  • Answer 4- El salvador
  • Answer 5- Grayscale Bitcoin Trust

Fliplt Money Cryptocurrencies Quiz Answers Today 7 May 2022

  • Answer 1- Luna foundation Guard
  • Answer 2- Candy Machine
  • Answer 3- other deed
  • Answer 4- Gavin wood
  • Answer 5- Warren Buffett

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 6 May 2022

Q1) The merger of L&T Infotech and which company has been declared by L&T?

Answer: Mindtree

Q2) Which Mutual Fund is under Sebi’s lens over suspected violations?

Answer: Axis Mutual Fund

Q3) Indian court puts on hold its decision to seize $725 Mn of which company’s assets

Answer: Xiaomi

Q4) A fresh line has been inducted by which company at the Asbestos Cement division?

Answer: Visaka Industries

Q5) Which company’s arm signs MoU with US-led TESLA POWER?

Answer: Time Technoplast

Q6) A Rs195 crore worth 30 MW wind-solar hybrid project has been won by which company?

Answer: SJVN

Q7) Which company bagged an order worth €20.81 cr from IRFC?

Answer: RailTel

Q8) Rs1,330 crore have been garnered by which company from US-based Bain Capital?

Answer: TARC

Q9) Tilting Point partners with which company?

Answer: Polygon Studios

Q10) Which NFT marketplace has raised $50 million?

Answer: Zora

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 5 May 2022

Q1) VMware exceeded tie-up with which company to boost digital transformation?

Answer: Wipro

Q2) Over $7 billion in funding was secured by whom from a group of investors

Answer: Elon Musk

Q3) Which neobanking player has unveiled mutual fund investments for users?

Answer: Fi

Q4) Which company’s construction arm has won a 116 route km track work in a bullet train project?

Answer: L&T

Q5) Which company has secured funding of $200 million from Glencore?

Answer: Li-Cycle

Q6) Which company has launched Ace EV and secured a deal for 39,000 units?

Answer: Tata Motors

Fliplt Money Just Quiz it Quiz Answers Today 4 May 2022

  • Answer 1- Nike
  • Answer 2- Solid Swoosh
  • Answer 3- More than 9 million
  • Answer 4- 2002
  • Answer 5- Just Do It

Fliplt Money Check Your Stock Market Quiz Answers Today 3 May 2022

  • Answer 1-The lack of buyers and sellers
  • Answer 2- 2+T=2 days
  • Answer 3- Equity/cash Trading
  • Answer 4- Stock participating in a given move in an index listed on exchange
  • Answer 5- Both the options

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 2 May 2022

Q1) Which telecom giant collaborated with ICRIER to set up a telecom center of excellence?

Answer: VI

Q2) Which travel company is eyeing for currency exchange service license from RBI?

Answer: EaseMyTrip

Q3) Which bank’s subsidiary collaborated with Finbingo to launch the platform Finplan?

Answer: Axis

Q4) Which edtech giant bought INSOFE in a $33 Mn share swap deal?

Answer: upGrad

Q5) Which Indian two-wheeler brand collaborated with Alpinestars to create a riding apparel collection?

Answer: Royal Enfield

Q6) Which company secured project worth Rs1,600 crore from Soma Indus?

Answer: Welspun Group

Q7) Which Neobank startup raised $50 million led by IIFL and became India’s 100th unicorn?

Answer: Open

Q8) Which company unveiled the ‘Pay as you Drive’ scheme to decrease the costs of premium?

Answer: HDFC ERGO

Q9) Which tooth aligner manufacturing company secured $40 Mn in the Series C funding round?

Answer: Toothsi

Q10) Which SaaS Startup garnered $4.2 Mn in seed funding?

Answer: BarRaiser

Fliplt Money A Reliable Quiz Answers Today 1 May 2022

  • Answer 1 – Forbes India
  • Answer 2 – Reliance
  • Answer 3- mangoes
  • Answer 4-170
  • Answer 5 – Network18

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 29 April 2022

Q1) Which Indian firm shook hands with NAREDCO to install 5,000 EV charging points?

Answer: Tata Power

Q2) Which sports brand partnered with STEPN for releasing its NFT Sneakers?

Answer: Asics

Q3) Which kid’s marketplace converted itself into a public company ahead of its $1 Bn IPO?

Answer: FirstCry

Q4) Which aircraft manufacturing giant signed a pact with Safran on 2024 engine output?

Answer: Airbus

Q5) Which Indian electric scooter manufacturer dispatched zero vehicles in the month of April amid global chip shortage?

Answer: Hero Electric

Q6) Which chemical firm is expecting to garner $3 Billion in its IPO?

Answer: SCG Chemicals

Q7) Which smartphone giant’s Asset Management is set to list Blockchain ETF on the HKEX?

Answer: Samsung

Q8) Which insurtech platform raised $120 million in Series E funding?

Answer: Turtlemint

Q9) Which Indian movie theatre chain collaborated with French company Ōma Cinema for premium multiplexes?

Answer: PVR

Q10) Which New York-based banking giant is all set to provide the first bitcoin-backed loan?

Answer: Goldman Sachs

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 28 April 2022

Q1. Which Indian airline became India’s first airline to use the GAGAN navigation system?

Answer: Indigo

Q2. Which major Indian eCommerce giant entered Web3 and Metaverse?

Answer: Flipkart

Q3. Which Indian eCommerce platform partnered with Tazapay to facilitate cross border transactions?

Answer: IndiaMART

Q4. Which pharma firm won the ‘India Pharma Innovation of the Year’ Award?

Answer: Glenmark

Q5. Which “Indian govt. owned” firm inked an MoU with GE Power Conversion?

Answer: BHEL

Q6. Which startup raised $5.7 mn investment from Info Edge & Others?

Answer: Tractor Junction

Q7. Which Indian startup acquires global investment platform Globalise?

Answer: Kristal.Al

Q8. Which Adhesive giant collaborated with GCP Applied Technologies?

Answer: Pidilite Industries

Q9. Which property company is to accept payments in Bitcoin?

Answer: DAMAC

Q10. Which Ethereum mobile wallet app raises $40M in a Series B funding round?

Answer: Argent

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 27 April 2022

Q1) Which Indian airline intends to buy a 100% stake in AirAsia India?

Answer: Air India

Q2) Which telecom giant bought a 7% stake in Cnergee Technologies?

Answer: Bharti Airtel

Q3) Which major tech firm collaborated with beauty and wellness major Nu Skin to enhance consumer engagement?

Answer: Infosys

Q4) Which Indian moto giant collaborated with Rapido to enhance reach in mobility?

Answer: TVS

Q5) Which investment firm closed its first $175 Mn consumer focused fund?

Answer: Venturi Partners

Q6) Which Govt owned company inked a deal with Bharat Electronics for indigenous IRST?

Answer: Hindustan Aeronautics

Q7) Which departmental store chain hunted a takeover in the D2C segment?

Answer: Shoppers Stop

Q8) Which pet food startup bagged an investment of $1 million from Licious?

Answer: Pawfectly Made

Q9) Which crypto venture fund company raised $650M for the third crypto fund?

Answer: Dragonfly Capital

Q10) Which auto giant’s profit surged by 10% in Q4?

Answer: Bajaj Auto

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 26 April 2022

Q1) Which company’s IPO could open on May 4?

Answer: LIC

Q2) A dedicated fintech platform Rupyy is set to be introduced by which company?

Answer: CarDekho

Q3) Billionaire Gautam Adani is mulling the acquisition of which company’s units?

Answer: Holcim India

Q4) $9 Mn have been garnered by which Web3, Crypto-focused investor?

Answer: Amesten Capital

Q5) KreditBee has joined hands with which company to foray into digital gold offering?

Answer: SafeGold

Q6) Which company is discussing garnering $55 Mn at a $1.8 Bn valuation?

Answer: Slice

Q7) A multi-specialty hospital has been inaugurated by which company in Ranchi?

Answer: Paras Healthcare

Q8) A $22 Mn Series B Funding Round Was Led by Westbridge Capital In Which Company?

Answer: Truemeds

Q9) Shipments to China by train have been suspended by BMW and which company?

Answer: Audi

Q10) Global Ecommerce firm Assembly has bought which DaaS startup?

Answer: PipeCandy

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 25 April 2022

Q1) MG Motor India has partnered with which company to bolster EV charging infrastructure?

Answer: BPCL

Q2) Which company has acquired a 20% stake in Avaada MHYavat worth Rs11.40 crore?

Answer: Linde India

Q3) Which company has been recognized as a Leader in Multi Process Human Resources Outsourcing Services by Everest Group?

Answer: TCS

Q4) Which company is set to acquire Finland-based Citec for about Rs 800 crore?

Answer: Cyient

Q5) Which company is set to deploy 1,000 electric scooters to EVIFY in the next two years?

Answer: Hero Electric

Q6) Which company has secured its maiden order for HP Electric Locomotives from NTPC?

Answer: BHEL

Q7) Sapiens has teamed up with which company to provide software solutions for the insurance industry?

Answer: Mindtree

Q8) SBI Card has partnered with which company to reimagine Customer Onboarding Experience?

Answer: TCS

Q9) Which company has launched a fixed-dose combination for diabetic patients?

Answer: Glenmark

Q10) Which company has received a UAE license to operate as a Regulated Crypto Exchange?

Answer: Kraken

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 22 April 2022

Q1) 500 Treo e-autos will be dispatched by which company under the RAAHI project?

Answer: Mahindra Electric

Q2) 18.51% stake in Earth Rhythm has been bought by which company for Rs 41.65 crore?

Answer: Nykaa

Q3) Which company’s profit surged 18% to Rs 2,928 crore in Q4FY22?

Answer: Hindustan Zinc

Q4) Which company has partnered with an Indian agri-tech platform for technology-led Agri solutions?

Answer: Google

Join Telegram
Q5) A Rs 55 crore worth order has been bagged by which company?

Answer: Zen Technologies

Q6) The Indian government is eying $3.9 billion from the IPO of which company?

Answer: LIC

Q7) Which company is set to buy Ocean Sparkle?

Answer: Adani Ports

Q8) Space communications contracts from which organization have been achieved by Amazon & Starlink?

Answer: NASA

Q9) Which company intends to buy a part of PTC?

Answer: ITC Infotech

Q10) Which company has inked MoU for 1,500 MW Hydro Pumped Storage project?

Answer: JSW Neo Energy

Fliplt Money Money Matters Quiz Answers Today 22 April 2022

Q1) 500 Treo e-autos will be dispatched by which company under the RAAHI project?

Answer: Mahindra Electric

Q2) 18.51% stake in Earth Rhythm has been bought by which company for Rs 41.65 crore?

Answer: Nykaa

Q3) Which company’s profit surged 18% to Rs 2,928 crore in Q4FY22?

Answer: Hindustan Zinc

Q4) Which company has partnered with an Indian agri-tech platform for technology-led Agri solutions?

Answer: Google

Q5) A Rs 55 crore worth of order has been bagged by which company?

Answer: Zen Technologies

Q6) The Indian government is eying $3.9 billion from the IPO of which company?

Answer: LIC

Q7) Which company is set to buy Ocean Sparkle?

Answer: Adani Ports

Q8) Space communications contracts from which organization has been achieved by Amazon & Starlink?

Answer: NASA

Q9) Which company intends to buy a part of PTC?

Answer: ITC Infotech

Q10) Which company has inked MoU for the 1,500 MW Hydro Pumped Storage project?

Answer: JSW Neo Energy

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 21 April 2022

Q1) Delhi Jal Board has collaborated with which company to transform waste into energy?

Answer: NTPC

Q2) IIT Delhi has collaborated with which company to issue NFT tickets in its cultural fest?

Answer: Binance

Q3) Which company has zoomed on collaboration with Valeo, Honda Power Pack Energy?

Answer: Atul Auto

Q4) €500 crores would be invested by which company in India?

Answer: Cloudera

Q5) Which company has introduced 10-20 minutes delivery and joined quick commerce services?

Answer: BigBasket

Q6) RS160 cr worth order has been secured by which company from MP Power Transmission

Answer: Hitachi Energy

Q7) Which company has collaborated with Ox for an NFT Marketplace?

Answer: Coinbase

Q8) Which company has collaborated with Spinny to provide motor insurance?

Answer: CoverStack

Q9) Which startup has raised $30 million in a Series A funding round?

Answer: Scroll

Q10) Which company achieved an order worth Rs 126 cr from L&T for the bullet train project?

Answer: Zetwerk

Fliplt Money Money Matters Quiz Answers Today 21 April 2022

Answer 1- India

Answer 2- Sandeep Nailwal

Answer 3- $20 billion

Answer 4- Matic

Answer 5- 10 billion

Fliplt Money Money Matters Quiz Answers Today 20 April 2022

Answer 1- 25

Answer 2- Philips

Answer 3- Samsung

Answer 4- 1985

Answer 5- Ronald Wayne

Fliplt Money Money Matters Quiz Answers Today 19 April 2022

Answer 1- Earnings per share

Answer 2- Minor Trend

Answer 3- Profit that comes from selling of investment at a higher price

Answer 4- Move down

Answer 5- 1

Fliplt Money The mixed Bag Quiz Answers Today 18 April 2022

Answer 1-Tata Group

Answer 2 -2002

Answer 3- Honda

Answer 4- Japan

Answer 5- Harley-Davidson

Fliplt Money Know Eye Deer Quiz Answers Today 17 April 2022

Answer 1 – Mangoes
Answer 2 – Instagram
Answer 3 – 25-34
Answer 4 – Japan
Answer 5 – GhostfaceChillah

Fliplt Money Crypto basics Quiz Answers Today 16 April 2022

Answer 1 – Cryptography
Answer 2 – All of the above
Answer 3 – A smart contract
Answer 4 – All of the above
Answer 5 – Peer to peer

Fliplt Money Fun facts Crypto Quiz Answers Today 15 April 2022

  • Answer 1- All of the Above
  • Answer 2- 18,000
  • Answer 3- $0.003
  • Answer 4 – $69,000
  • Answer 5- 21 million

Fliplt Money A Thoughtful Quiz Answers Today 14 April 2022

  • Answer 1- State Bank of India
  • Answer 2- Nissan
  • Answer 3- Hero Motocorp
  • Answer 4- Bangalore
  • Answer 5- Tata Chemicals

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 13 April 2022

Answer 1- Gautam Adani
Answer 2- Phonepe
Answer 3 -Mastercard
Answer 4 -Antares Pharma
Answer 5 -Securden
Answer 6 -TVs
Answer 7 -ICICI Bank
Answer 8 -kinara Capital
Answer 9- Napino Auto
Answer 10 -Fireblocks

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 12 April 2022

Answer 1- (C) Rupee cost averaging
Answer 2- (B) Internal Rate of return
Answer 3- (A) Corporate Income Tax
Answer 4- (C) Degressive
Answer 5- (A) Agricultural Tax

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 11 April 2022

Answer 1- (B) Shriram
Answer 2- (A) Medfin
Answer 3- (D) Godrej
Answer 4- (C) Portea
Answer 5- (A) Oil
Answer 6- (D) Coinbase
Answer 7- (B) Ola
Answer 8- (c) Greenko
Answer 9- (D) MG
Answer 10- (A) Magenta

Fliplt Money A Heroic Quiz Answers Today 10 April 2022

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 9 April 2022

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 8 April 2022

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 7 April 2022

Q1. An order for 1,300 commercial vehicles from VRL Logistics has been bagged by which company?

Answer – Tata motors

Q2. Which company has joined hands with coverstack to offer insurance services?

Answer – ICICI securities

Q3. Which company is set to pump $200 mn in CRED to it a $6.5 Bn valuation?

Answer- Gio

Q4. Which company is set to be recognizes as AWS’ travel & hospitality competency partner?

Answer- Coforge

Q5. Which company has bought a major stake in SMOOR?

Answer- Rabel Foods

Q6. which company has bought a 49% stake in Jhar Mining Infra?

Answer- Adani Enterprises

Q7. A 49% stake of white teak has been acquired by which company?

Answer- Asian paints Ltd

8. which company is set to launch a manufacturing base in India?

Answer- COCHLEAR Ltd.

Q9. Testing of UPI-Based Digital Payments has been commenced by which company?

Answer- Tata Digital

Q10. Which company is in talks with haima Automobile for an EV partnership?

Answer- Didi

Fliplt Money Market Quiz Answers Today 6 April 2022

Q1. Which cloud kitchen chain onboarded varun Dhawan as an investor?

Answer- Curefoods

Q2. Which bank introduced a metaverse portfolio for rich Asian custombers?

Answer- HSBC

Q3. Which company garnered 4130 million garnered for AIF VI Fund?

Answer- Aavishkaar capital

Q4. Which MF firm is set to roll out Metaverse ETF Fund of funds with sebi?

Answer- Navi

Q5. Which finance company acquired e-learning startup valuationary?

Answer- Raise Financial services

Q6. Which email marketing platform became a victim of hacking?

Answer – Mailchimp

Q7. Which company raised $30 Mn in a funding round led by westbridge capital

Answer- IndiQube

Q8. Which Indian company closed a $11 Mn series A funding round?

Answer- Doceree

Q9. Which firm raised $35M for Crypto Data Provision?

Answer- Coin metrics

Q10. Which ecommerce gaint launched its health app: health+?

Answer- Flipkart

Fliplt Money Humara Trivia Quiz Answers Today 7 April 2022

  1. 1926
  2. Jamnalal Bajaj
  3. Nissan
  4. Bajaj
  5. Harley-Davidson

Leave a Comment

Advertisements