Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today Festive Event 14 November 2021 Win Cashback or Voucher

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today Festive Event 14 November 2021 Win Cashback or Voucher

In the Google pay fan wall quiz 14 November festive event you have answered correctly all the 5 questions asked in this event. We will get a cashback worth ₹2 – ₹20, a google pay voucher worth ₹2-₹20 that rewards you cashback when you complete an eligible payment on google pay, and  a discount voucher that rewards you with at least 3% off on third party goods and services


Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today Festive Event 14 November 2021 Win Cashback or Voucher 

Advertisements


Advertisements


Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 14 November 2021

Advertisements

 Q1: How much is (4+2)?

Answer: 6

Q2: How much is (1+10+100)

Answer: 111

Q3: How much is (7-2)?

Answer: 5

Q4: What is (21 x 0)?

Answer: 0

Q5: How many zeros are there in 1 Lakh?

Answer: 5

Google pay fan wall quiz answers for 14 November 2021

Answer: 6

Answer: 111

Answer: 5

Answer: 0

Answer: 5

 

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 13 November 2021

Q1. Who owns the IPL franchise cricket team – Mumbai Indians?

A. None of these

B. Mukesh and Nita Ambani

C. Shankar-Ehsaan-Loy

D. Sonia Gandhi and Rahul Gandhi

Answer: Mukesh and Nita Ambani

 

Q2. A cricket umpire raises both of their arms straight above their head – what does this signify?

A. Match is over

B. Time to do Bhangra

C. None of these

D. The batsman has scored a six

Answer: The batsman has scored a six

 

Q3. Who bowled the fastest delivery ever of 100.2mph in a cricket match?

A. The Great Khali

B. Shoaib Akhtar

C. Ali Bhatt

D. Deepika Padukone

Answer: Shoaib Akhtar

 

Q4. What is the full form of IPL in Indian cricket?

A. As soon as possible

B. Laugh out loud

C. Indian Premier League

D. All of these

Answer: Indian Premier League

 

Q5. What is the color of India’s jersey in cricket?

A. Orange, Light green and Yellow

B. Blue

C. Pink and Black

D. Burgundy

Answer: Blue

 

Google Pay Diwali Fan Wall Quiz Answers Today 12 November 2021

Q1. Wankhede stadium is situated in which of the following Indian cities?

A. Goa

B.Church street

C. Mumbai

D. New york

Answer: Mumbai

 

Q2. Who of these Indian cricket players is popularly known as “Veeru”?

A. Ricky Ponting

B. Virendra Sehwag

C. None of these

D. Chris Gayle

Answer: Virendra Sehwag

 

Q3. For how many days is a Test match scheduled?

A. 30 days

B. All of these

C. 5 days

D. 2 hours

Answer: 5 Days

 

Q4. What are extras in cricket?

A. Number of laddoos in a box

B. Runs that are not scored off the bat

C. Part of a film crew

D. None of these

Answer: Runs that are not scored off the bat

 

Q5. What does ODI stand for in cricket?

A. All of these

B. One Day International

C. Internet connection

D. Post office

Answer: One Day International

 

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 11 November 2021

Q1. Which of these countries has never played in the ICC Cricket World Cup?

A. Pakistan

B. Australia

C. India

D. China

Answer: China

 

Q2. What does ICC stand for in cricket?

A. Display picture

B. None of the above

C. Cricket stadium

D. International Cricket Council

Answer: International Cricket Council

 

Q3. Which cricketers have the record for the highest run patnership at the World Cup?

A. Saurav Ganguly and Rahul Dravid

B. Kapil Sharma and Navjot Singh Sidhu

C. All of these

D. Karan and Arjun

Answer: Saurav Ganguly and Rahul Dravid

 

Q4. Which of these Indian players have retired from all forms of cricket?

A. Virat Kohli

B. Sachin Tendulkar

C. Hardik Pandya

D. Jasprit Bumrah

Answer: Sachin Tendulkar

 

Q5. Eden garden cricket stadium is situated in which of the following Indian cities?

A. Janpath

B. Chandni Chowk

C. Kolkata

D. Baapu bazaar

 

Answer: Kolkata

 

Google Pay Fan Wall Quiz Answers Today 10 November 2021

Q1. Which of the following cricketers is popularly known as “The Wall”?

A. Rahul Dravid

B. Lalu Prasad Yadav

C. Tiger Shroff

D. Rahul Gandhi

Answer: Rahul Dravid

 

Q2. What does LBW stand for in cricket?

A. Leg before wicket

B. None of these

C. Strike rate

D. Game over

Answer: Leg before wicket

 

Q3. Which of the following is NOT a fielding position in cricket?

A. Surya Namaskar

B. Mid-wicket

C. Cover

D. Wicket keeper

Answer: Surya Namaskar


Q4. How many balls are there in a over in cricket?

A. 6

B. 10

C. All of these

D. 1

Answer: 6

 

Q5. Who owns the IPL franchise cricket team – Kolkata Knight Riders?

A. Jaya Bachchan

B. Shah Rukh Khan

C. Baba Ramdev

D. Badshah

Answer: Shah Rukh Khan

 

Google pay fan wall offer Rewards

1. A cashback worth ₹2 – ₹20

2. A google pay voucher worth ₹2-₹20 that rewards you cashback when you complete an   eligible payment on google pay

3. A discount voucher that rewards you with at least 3% off on third party goods and services

 

Google pay fan wall offer quiz time

 Take the google pay fan wall quiz between 12 pm IST – 11:59 pm IST every day to get your rewards. 

 

 

How to play Google Pay Fan Wall Offer

1.     Go to Google Play Store or App Store install the Google pay UPI payments app. 

2.     Create your account with an email id and mob no. 

3.     Add your Bank account

4.     Then you have to go to the offer section then click on the Google pay fan wall offer banner. 

Game Rules

1.     Complete all 6 qualifying payments in fan wall champion by 30 October 2021, 11:59 Pm to get a guaranteed scratch card worth ₹20-300 and a draw of a ticket that could earn you ₹300.

2.     You will collect a different fan wall with each of your 6 payments. 

3.     See how to build your fan wall item for restriction for each action. Not valid payments on insurance premiums or play store recharge codes. 

4.     The result of the draw ticket is available on 2nd November 2021. 

5.     You can earn a maximum of 1 scratch and 1 ticket for completing this campaign. 

6.    There may be other opportunities to earn rewards – check the campaign page for the latest updates!

7.     Campaign subject to these rules and the terms and conditions below.

8.     Make sure you have the latest version of the Google Pay app to see all campaign feature.

 

Leave a Comment

Advertisements